Friday, 10 June 2011

Sekolahh ? WATAFAK !

Okayy , this is my second post . fuihhhhpenat gila aku cari idea nak update blog ni . and finally aku dapat satu ilham dari pada blog sakai bin sameon untuk update pasal SEKOLAH KU YANG KUCINTAI ini pfffftt ayat nak maju , HAIII tengok orang lah derr , bm A+++++++++ . kahkahkahh . Sekolah dah nak start maknanya sukan sekolah pun dah nak terdekat . and makin hitamm lahh muka aku kann pergi latihan rumah sukan bagaii , At least aku tak macam kakak akuu , duduk rumah MAKAN , patut ah gemok . tak senonohh :P Tengok ah aku kering macam mana kan , keringkering aku pun BADAK tu suka jugakkk :DDD hahahhahahaha. Okay korang rasa rumah apa akan menang ? MERAH ? KUNING ? HIJAU OR BIRU ? cepatt teka , cepat tekaaaaaa , sapa teka betul SAYA bagi limaposennn . Okayy kann ? hahhahaha . MESTILAH rumah merah menangggggggggggg , tapi cikgu kata sekarang kuning firsttt . fakk kann ? rumah kuning dah lah macam apa jeee , ha'ahh lekk errr tunggu sukan tahunan kay ? sapa menanggg ? SURIAAAAAAAAAAAAAA ( MERAH ) haha , k korang sekolah nak start lagi berapa jam je lagi . I hate it , perhimpunan expecially , jap lagi ada sportcheck rambut memang fuckofffffffffffffffffff . Sayang dohh rambutttt macam sayang binni . haha eh tapi sayang bini laggiii lebihhhhh , kan BADAK kan ? memang nak menangis potong rambut aku ni , HAHAHAHAHAAAHAA
dahh ahhh , WA TARAK IDEAAAAA . hahaha SELAMAT BERSEKOLAH ADIKADIK hahahha .

p/s : I MISS MY BADAK SO MUCHHH :*

1 comment:

  1. nie ketua rumah SURIA tak expect boleh menang tahun nie.. byk penghalang , lg pun ssh nak ckp thn ni.. byk pesaing2 hebat , ramai yg berbakat.. so kita kena tggu n lihat saja keajaiban.. hoho !

    ReplyDelete