Monday, 18 July 2011

Hee :)

Korang semua . sorry dah lama tak update blog . takde masa . sorry :( kepada followers sekalian , add saya di facebook kay ? tak reti nak follow back . sesiapa yang tahu tu . tolonglah ajar . kayy , nak cerita pasal HARRY POTTER ni . kau da tengok ? belum kan :P hahhaah . jangan jealous . sumpah best gile tengok Last Harry Potter . tgk dgn EGGSON . tapi , tak perfect sangat sebab takde awak ( BADAK MONTEL ) . kalau tak mesti best gila kalau ada awak . takpetakpe . sabtu ni , berdoa kay ? berdoa agar saya boleh keluar pergi SUMID tau sayang . nak tgk sayang jatuh masa skating tautau ? hahahahah . huhh . da lain da sekarang blog ni . Followers , nanti ajar kay macam mana nak follow back . sorry sangat . tak reti nak follow back . takda idea da ni . haduhhhhhhhh . nanti kalau idea lagi , aku sambung kay ? aku nak pi ushausha blog orang then amik idea . hohoho . sorry kalau blog korang yang aku tiru tu . forgive me at all :) hehe , kay laa . bye korangg :)




                   P/S : Badak Montel , doakan kan bie tau <3

No comments:

Post a Comment