Tuesday, 3 January 2012

Goodbye Love


Heyyyy friend . Sorry lama tak update . Maybe this is the last time aku update blog aku . Aku update pun sbb nakk dia tahu aku rinduu diaaa . Hee , although im in relationship with other girl , but in my heart , it's only you Putei Farah Aqilah Binti Shahril Lim . Arghhh i really miss you . Tapii , you already have your Ben right ? Aku igt aku ada peluang lagi nak rebut hati kau . tapi aku silapp . Kau mmg da cinta mati dkt diaaa -,- aku berdoa kauu tau tak nakk kau balikk . haha ;') tapii semua tu siasia je . Allah tak makbulkan doa aku yg ni . tapii Allah makbulkan doa aku yg nak tgk kau bahagia kann ? ;:') kauu dahh punn bahagiaa dgn -,---- setiap malamaku tenung gambar kau masa kecik . akuu nakk gambar kauu masa kecik ni , tapii kmbar kau tu hanyaa BEN ygg layakk simpan . I love you . So so much . ony Allah know how much i love you . dahh dahh , esokk aku akn pulakk . bukann akan , terpaksa pulang gmbar kau masaa kecikk . akuu rinduu gambarr masaa kecikk . TONGGEK ! haha :') haha , akuuu tahuu perasan kau masa baca blog ni . tu pun kalau kau nak baca laaa . aku tau kau akn suruh aku delete semu gambar kau dgn akuu . akuu dahh tauu . kau jgn risauu , aku dahh delete dahh . walaupun berat hati aku nak delete gambar kauu sayang . Hah ;') dahhh laaaaa . aku rasaa kau pun dahh tak nakk bukak blogg buduss ni dahh kann . akuu takkann ubah apaap dkt blog i . aku nak benda ni jadi saksi yg cinta akuu untuk kauu . sampai bilabilaa . 

P/S ; awak , saya rindu awakkk . can you be mine back ? ;') haha merepekk jee . saya doakan awak bahagiaaa . saya mintaa maaf atas segalaa dosaa dosaa saya dkt awak . saya cuba jauhkan diri saya dari awak . sbb awak mmg da taknak tgk muka saya dahh kannn ? ;') saya dah delete semua kenangan manisss kitaaa sayang . can i call you sayang for the last time ? I LOVE YOU SAYANGGGGG ! esokk sayaa pulang gambarr awakk . bukan saya . tapi org lain </3 only for you Puteri Farah Aqilah Binti Shahril Lim

Monday, 18 July 2011

Hee :)

Korang semua . sorry dah lama tak update blog . takde masa . sorry :( kepada followers sekalian , add saya di facebook kay ? tak reti nak follow back . sesiapa yang tahu tu . tolonglah ajar . kayy , nak cerita pasal HARRY POTTER ni . kau da tengok ? belum kan :P hahhaah . jangan jealous . sumpah best gile tengok Last Harry Potter . tgk dgn EGGSON . tapi , tak perfect sangat sebab takde awak ( BADAK MONTEL ) . kalau tak mesti best gila kalau ada awak . takpetakpe . sabtu ni , berdoa kay ? berdoa agar saya boleh keluar pergi SUMID tau sayang . nak tgk sayang jatuh masa skating tautau ? hahahahah . huhh . da lain da sekarang blog ni . Followers , nanti ajar kay macam mana nak follow back . sorry sangat . tak reti nak follow back . takda idea da ni . haduhhhhhhhh . nanti kalau idea lagi , aku sambung kay ? aku nak pi ushausha blog orang then amik idea . hohoho . sorry kalau blog korang yang aku tiru tu . forgive me at all :) hehe , kay laa . bye korangg :)




                   P/S : Badak Montel , doakan kan bie tau <3

Friday, 10 June 2011

Sekolahh ? WATAFAK !

Okayy , this is my second post . fuihhhhpenat gila aku cari idea nak update blog ni . and finally aku dapat satu ilham dari pada blog sakai bin sameon untuk update pasal SEKOLAH KU YANG KUCINTAI ini pfffftt ayat nak maju , HAIII tengok orang lah derr , bm A+++++++++ . kahkahkahh . Sekolah dah nak start maknanya sukan sekolah pun dah nak terdekat . and makin hitamm lahh muka aku kann pergi latihan rumah sukan bagaii , At least aku tak macam kakak akuu , duduk rumah MAKAN , patut ah gemok . tak senonohh :P Tengok ah aku kering macam mana kan , keringkering aku pun BADAK tu suka jugakkk :DDD hahahhahahaha. Okay korang rasa rumah apa akan menang ? MERAH ? KUNING ? HIJAU OR BIRU ? cepatt teka , cepat tekaaaaaa , sapa teka betul SAYA bagi limaposennn . Okayy kann ? hahhahaha . MESTILAH rumah merah menangggggggggggg , tapi cikgu kata sekarang kuning firsttt . fakk kann ? rumah kuning dah lah macam apa jeee , ha'ahh lekk errr tunggu sukan tahunan kay ? sapa menanggg ? SURIAAAAAAAAAAAAAA ( MERAH ) haha , k korang sekolah nak start lagi berapa jam je lagi . I hate it , perhimpunan expecially , jap lagi ada sportcheck rambut memang fuckofffffffffffffffffff . Sayang dohh rambutttt macam sayang binni . haha eh tapi sayang bini laggiii lebihhhhh , kan BADAK kan ? memang nak menangis potong rambut aku ni , HAHAHAHAHAAAHAA
dahh ahhh , WA TARAK IDEAAAAA . hahaha SELAMAT BERSEKOLAH ADIKADIK hahahha .

p/s : I MISS MY BADAK SO MUCHHH :*

Tuesday, 7 June 2011

Fuyoooo , first time ada blog :)

Haiii , okayy aku pun tak sangka bolehh ade blog . Bangga ni . hahaha , ni pun my BADAK yang buatkann . Atototot , baiknya BADAK saya nii . kahkahkah . Act , aku pun tak tau asal aku teringin nak ade blog . Aku teringin pun sebab ramai gila ada blog kankan ? aku tgk pun macam best je , so tryy laaa ada blog . hakalahh takdelaa best mana -,- macam keling pariah je . HAHAHAHAHAA . akak aku kata mulamula memang tak best , tapi lamalama dia kata best . betull kahkah ? Okaylahh . sumpahh aku takda idea . boringg nakk MAMPOIHHHHHHHHHHH -,- nanti kalau ada benda best . aku update laa sikitsikit yaww ? Okayy , malam sudah tua , pagi menanti . selamat malamm . GOODNIGHT :)