Tuesday, 3 January 2012

Goodbye Love


Heyyyy friend . Sorry lama tak update . Maybe this is the last time aku update blog aku . Aku update pun sbb nakk dia tahu aku rinduu diaaa . Hee , although im in relationship with other girl , but in my heart , it's only you Putei Farah Aqilah Binti Shahril Lim . Arghhh i really miss you . Tapii , you already have your Ben right ? Aku igt aku ada peluang lagi nak rebut hati kau . tapi aku silapp . Kau mmg da cinta mati dkt diaaa -,- aku berdoa kauu tau tak nakk kau balikk . haha ;') tapii semua tu siasia je . Allah tak makbulkan doa aku yg ni . tapii Allah makbulkan doa aku yg nak tgk kau bahagia kann ? ;:') kauu dahh punn bahagiaa dgn -,---- setiap malamaku tenung gambar kau masa kecik . akuu nakk gambar kauu masa kecik ni , tapii kmbar kau tu hanyaa BEN ygg layakk simpan . I love you . So so much . ony Allah know how much i love you . dahh dahh , esokk aku akn pulakk . bukann akan , terpaksa pulang gmbar kau masaa kecikk . akuu rinduu gambarr masaa kecikk . TONGGEK ! haha :') haha , akuuu tahuu perasan kau masa baca blog ni . tu pun kalau kau nak baca laaa . aku tau kau akn suruh aku delete semu gambar kau dgn akuu . akuu dahh tauu . kau jgn risauu , aku dahh delete dahh . walaupun berat hati aku nak delete gambar kauu sayang . Hah ;') dahhh laaaaa . aku rasaa kau pun dahh tak nakk bukak blogg buduss ni dahh kann . akuu takkann ubah apaap dkt blog i . aku nak benda ni jadi saksi yg cinta akuu untuk kauu . sampai bilabilaa . 

P/S ; awak , saya rindu awakkk . can you be mine back ? ;') haha merepekk jee . saya doakan awak bahagiaaa . saya mintaa maaf atas segalaa dosaa dosaa saya dkt awak . saya cuba jauhkan diri saya dari awak . sbb awak mmg da taknak tgk muka saya dahh kannn ? ;') saya dah delete semua kenangan manisss kitaaa sayang . can i call you sayang for the last time ? I LOVE YOU SAYANGGGGG ! esokk sayaa pulang gambarr awakk . bukan saya . tapi org lain </3 only for you Puteri Farah Aqilah Binti Shahril Lim

No comments:

Post a Comment